Érezd otthon magad :)

Nincs a világon jobb lélekgyógyász az arcunkat nyalogató kiskutyánál.

2010. június 27., vasárnap

Imádom :)

Csütörtökön megint találkoztunk Jijivel, másfél órát voltam nála, és ezt a másfél órát a kezemben töltötte a törpe :)) eleinte félt egy picit, de hamar megnyugodott, és őrületes farokcsóválásba kezdett. Jól elvolt nálam, most is csak néha akart volna szökni. Megette az összes ujjamat :D nagyon szépen fejlődik, növöget ő is, meg a szőre is. Aztán picit játszottunk is a földön, totyogott ide-oda... imádom :)) 2 hét múlva ilyenkor elvileg már itt lesz velem!! Hogy legközelebb mikor megyek megnézni, azt nem tudom, valamikor a jövő héten. Megrendeltem a pórázát is, elvileg holnap kihozzák. Apropó holnap, megyek megnézni a barátnőm 9 hetes labrador fiúcskáját, nagyon kíváncsi vagyok rá... :))


Csak le kellett írni, h a fekhely és társai még nem érkeztek meg, következő nap már csöngetett velük a postás. Nekem nagyon tetszik, remélem Jiji is szeretni fogja, és ebben fog aludni :P

Köszönjük Áginak :))

Ezen kívül megint vettünk neki eztazt - játékot, kaja- és játéktárolót, plédet amin játszhatunk majd, takarót (ebben hozom majd haza), és vettünk egy másik fekhelyet arra az esetre, ha a fentit kimossuk, és nem akar abban a tempóban száradni, ahogy nekünk kellene :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése