Érezd otthon magad :)

Nincs a világon jobb lélekgyógyász az arcunkat nyalogató kiskutyánál.

2010. augusztus 20., péntek

Újdonságok a közös életünkben

Reggel nagyon kerge volt, akkor szokott így viselkedni, ha oltásra megyünk. De ma nem ez várt rá, hanem a kozmetikusunk, Heni jött hozzá egy kis fülszőrtépésre, karomvágásra, és mancs-szőr-vágásra. A fülszőrtépést borzasztóan tűrte, hisztizett a kisasszony... Szóval szépen mutatkozott be. A másik kettővel nem volt gond. Utána vérig volt sértve, a wc ajtó előtt aludt :P Mire felkelt, nem volt vele baj. Muszáj lesz megszoknia, ami kell, az kell. :)

ÉÉÉS, voltunk sétálni!!! Bár azt is mondhatnám, hogy lementünk ülni :D Nem tetszett neki, hogy pórázon kell jönni, kb. hármat lépett, azon kívül ugrált, ült vagy feküdt. Megismerkedtünk a házban lakókkal (ill. csak Jiji), többen is jöttek le, amikor üldögéltünk a lépcsőház előtt. Mindenki megdögönyözte, ő egyből hátravágta magát :D Most alszik, ha felkel, megpróbálkozunk még egyszer a dologgal. Itthon ment már pórázon, bár akkor a fele a szájában volt. Persze, új még a helyzet, szokni kell... Hamarosan csak belejön :)



Nem akarom elkiabálni, de nagyon szépen használja a pelenkát. Éjjel kiment, ivott, pisilt pelusra és visszajött aludni. Sokszor már nem is szaglászik előtte, egyből megy rá! :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése